Rólunk

Kedves Látogatónk!

Köszönjük, hogy felkereste webáruházunkat.

Cégcsoportunk a Mosoly Patikák Kft. (www.mosolypatikak.hu), 2016-ban nyitotta online patikáját, a Gyógyszerfutárt. A vállalkozásunk többségében hagyományos patikákat tömörít, így folyamatosan épül a Mosoly Patikák brand.

Jelenleg 11 patika – melyből 2 állandó ügyeletes gyógyszertár és 1 baba-mama patika – 1 gyógyászati segédeszközbolt és 1 webáruház tartozik Hozzánk.

A webáruházat ellátó és egyben ingyenes átvételi pontként működő Filosz Patika 1996-ban nyitotta meg kapuit vásárlói számára. Egyike a 11 patikának, mely Kecskemét zöldövezeti részében, ingyenes parkolási lehetőséggel, gondozott kerttel, nyugodt környezetben várja a vásárlókat.
Családias légkörben kedves, szakértő gyógyszerészek segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában.

Elsődleges célunk a vevői igények legmagasabb fokon történő kielégítése, elégedett vásárlói kör kialakítása a változó piaci viszonyok mellett. A cégcsoport minden patikájában igyekszünk a legmagasabb szakmai színvonalon, kellő odafigyeléssel kiszolgálni a vásárlókat, illetve teljeskörű felvilágosítást adni a termékekkel kapcsolatban.

Gyógyszerfutár küldetése a gyógyítás, az ember és az egészség megóvása.

Életmódmagazinunk révén igyekszünk, hogy mind az egészséges életmódra törekvők, mind azok, akik már valamilyen tünettel, betegséggel küzdenek, megbízható információkkal legyenek felvértezve.

Oldalunkat folyamatosan fejlesztjük és egészítjük ki a témában releváns partnerek ajánlásaival.

A fentieken túlmenően és a patikai nívó megtartása mellett, arra törekszünk, hogy egy innovatív és minden platformon színvonalas megjelenésű, egyszerűen navigálható oldal várja a vásárlókat, érdeklődőket.

Amennyiben valamit még sem talál áruházunkban, lehetősége van oldalunkról e-mailt küldeni, és mi igyekszünk mielőbb beszerezni a készítményt.


Kellemes vásárlást és nézelődést kíván a Gyógyszerfutár csapata!